#maintenance

ГРИЖИ ЗА ВАШАТА ГРАДИНА

Вярваме, че всяка градина има потенциала да бъде красива.


Ние се гордеем с това, че можем да предложим на нашите клиенти цялостно обслужване както за жилищни, така и за обществени обекти. Екипът ни ще ви помогне да поддържате градината си, така че да е градина, с която да се гордеете. Нашият отдел за поддръжка е напълно квалифициран в градинарството, грижата за трева и всички аспекти на грижа на градината, за да осигури безупречно представяне на открито пространство през цялата година.

ПОДДРЪЖКА

ГРАДИНАРСТВО
Вярваме, че всяка градина има потенциала да бъде красива, просто се нуждае от правилната грижа и внимание.
От създаването си ГАРТЛАНД ЕООД се съсредоточава върху предоставянето на изключителна степен на обслужване на своите клиенти за поддръжка на лични градини.
Ние сме екип от специалисти, които се ангажират изцяло с най-високите стандарти на градинарство и естетическа красота, подкрепени от познания за най-новите техники за резитба и борба с вредителите и болестите.
От общото до всеки детайл, ние сме в състояние да се справим с всички аспекти на градинарската практика.

СТРАСТ
Нашият персонал е подбран с уменията си към градинарството и високия стандарт на работа. Той има опит и квалификация, за да подкрепи този ентусиазъм и обича да наблюдава, как градината Ви процъфтява под грижите му.

НАСЪРЧАВАНЕ ЗА ЗДРАВА ПОЧВА
Колкото повече подхранваме почвата Ви, толкова по-добре и по-благотворно се развива Вашата градина! Използваме естествени и изкуствени торове и подобрители на структурата на почвата, за да създадем среда, благоприятстваща дейността на червеите, и да насърчим полезните микроорганизми във вашата градина. PH на почвата също е ключов елемент.

ГРИЖИ И ДЕТАЙЛНО ВНИМАНИЕ
Продължаваме да гледаме в перспектива Вашата градина. Това означава да подредим  всички малки детайли по пътя й на развитие! Това е повече от това да знаеш как да оформиш един храст - това е знанието как този храст се вписва в останалата част от градинското пространство.

ПОСТОЯННА НАДЕЖДНА УСЛУГА
Ние редовно посещаваме Вашата градина и внимателно я наблюдаваме, като следим за доброто развитие на всички растения. Можете да разчитате на нас за това, а може да го правим и заедно, за да изслушаме Вашите желания или забележки.


 

ОБРАТНА ВРЪЗКА
Ние ви информираме за това, което сме направили във Вашата градина при всяко посещение чрез нашия изчерпателен отчет за услуги, предоставен с Вашата фактура.

#maintenance #landscaping

УСЛУГИ

Редовни или еднократни посещения за поддръжка

Реконструкция и обновяване на Вашата градина

Оформяне на храсти и дървета

Допълнително озеленяване

Зацветяване

Обработка на почвата и мулчиране

Лечение на вредители и болести

Почистване и извозване на органичния отпадък

Ремонти на напоителни системи и подобрения

Ремонт на градинското осветление

Ремонт и реконструкция на настилки